Новинка на ринку України
Принцип " Тільки найкраще для наших споживачів!"
Компанія "Бест Альтерантива" ексклюзивно представляє новий продукт на ринку України - рисову олію під ТМ "Worlds Rice".
Рисова олія є справді унікальною олією. Це і незамінний дієтичний продукт високої біологічної цінності, і універсальний косметичний засіб для догляду за шкірою та волоссям. Натуральна олія з рисових висівок визнана у всьому світі «олією здоров'я». Рисова олія виготовляється методом холодного пресування з рисових висівок. Цілісне зерно рису складається із зовнішньої, досить жорсткої, але легко відокремлюваної оболонки з квіткової луски (м'яки), під якою знаходиться бурого кольору "лущення" зерно, забарвлення якого визначається кількома шарами шкірки (висівки). Рисові висівки містять близько 85% олії, 10% білка, 80% тіаміну, 70% мінеральних речовин та целюлози, 50% рибофлавіну та 65% ніацину цільного рисового зерна. При шліфуванні рису висівки повністю відокремлюються.
Олія з висівків та зародків рису є природним антиоксидантом, джерелом вітаміну E (токоферолу) та комплексу антиоксидантів (гама-оризанолу та сквалену). Його головною особливістю є унікальна композиція жирних кислот, вітамінів та мінералів. У маслі містяться вітаміни А, РР, Е, групи В. Велика кількість жирних кислот (олеїнова – 46%, лінолева 36% та ліноленова – 1%), які сприяють зниженню рівня холестерину в крові.Олія зародків рису - гіпоалерген. Для тих, хто має непереносимість до інших олій, це чудова альтернатива.
Застосування рисової олії в кулінарії: олія з рисових висівок широко використовується для приготування їжі. Воно стійке до димлення при тривалому нагріванні та ідеально підходить для смаження. Рисова олія відмінно підходить для смаження та фритюру. Продукти, приготовані на цій олії, набувають особливого приємного аромату. Більшість японських ресторанів готують на олії з рисових висівок "фірмову" японську страву темпуру. Також добре на рисовому маслі виходять картопля фрі та м'ясо курки. Це масло все частіше застосовується для смаження методом «стир-фрай» (на сильному вогні) морепродуктів, м'яса та овочів, воно надає продуктам аромату, але ніколи не пересилує властивий їм смак.
Стійкість рисової олії до низьких температур забезпечило її застосування у виробництві майонезів та інших соусів. Кулінари з різних країн люблять додавати цей продукт у салати як заправку.
Це корисно знати:
■ рисовою олією можна "консервувати" інші рослинні олії, що швидко псуються. Для цього достатньо додати невелику кількість олії з рисових висівок в будь-яку іншу олію;
■ рисова олія рекомендується для профілактики серцево-судинних захворювань;
■ косметичні властивості рисової олії сприяють регенерації шкірного покриву, попереджають появу зморшок, підвищують пружність і еластичність шкіри, мають протизапальну, зволожуючу, відновлюючу, пом'якшувальну дію;
■ корисні властивості рисової олії уповільнюють процеси старіння в організмі людини.