Рецепт популярного японського десерту Mochi


Рецепт популярного японського десерту Mochi

 

 

Мафіни


Мафіни
 

                       Інгредієнти:
    ·  Суміш рисова для приготування шоколадних мафінів 700 г
    ·  Цукор  250  г  
    ·  Яйця     6 шт.
    ·  Молоко 300 мл, при бажанні використовуйте кокосове молоко
    ·  Вершкове масло 400 г




.
 

Рисові кульки з манго


Рисові кульки з манго

 


Інгредієнти:


Рис  Glutinous        600 г
Вода                      900 мл
Манго                    3 шт
Кокосові вершки  300 мл
Цукор                    3 ст. л.
Сіль                        ½  ч.л.

 

 

Спосіб приготування:
1. В киплячу воду засипати промитий рис. Перемішати. Довести до кипіння  і варити 20 хв. Дати охолонути.
2. Для начинки рисових кульок взяти манго та порізати на кубики.
3. Для крему: в посудині змішати кокосові вершки, цукор, сіль. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і залишити на 10 хв. Після загустіння крему, прибрати з  плити, дати охолонути.
4. Сформувати рисові кульки, всередину покласти кубики манго.
5. Викласти рисові кульки на тарілку,  зверху полити  кокосовим кремом. За бажанням прикрасити кокосовою стружкою.
6. Смачного!

 

Безглютенові млинці з рисово-гречаної суміші та твердого сиру


МАСЛЯНА. ПРОВОДИ ЗИМИ.


Безглютенові млинці з рисово-гречаної суміші та твердого сиру.
 
Інгредієнти:
 
·          Суміш рисово-гречана 250г
·          яйця курячі великі 1 шт.
·          цукор ванільний 5 г
·          цукор 1 ст. л.
·          молоко 1 склянка молока ( 200 мл)
·          твердий сир (не солоний)  30 г
·          вершкове масло 20 г
·          сіль 1 щіпка
·          лимонна цедра ½ ч.л. 
 

Суміш рисова i рисово-гречана для домашньої випічки та хліба без глютену


Суміш рисова для домашньої випічки та хліба без глютену

та

Суміш рисово-гречана для домашньої випічки та хліба без глютену

 

 

 

Спосіб приготування безглютенового хліба:

 

Компоненти для приготування:

Суміш рисова         700 г

Сухі дріжджі хлібопекарські     7 г

Вода питна            710 мл  (з яйцем) 730 мл (без яйця)

Олія рослинна       30 г (2 ст. л.)

Цукор                    25-28 г (1 ст. л.)

Сіль кухонна         14 г (1/2 ст. л.)

Лимонна кислота (за бажанням)   1 г ( на кінчику чайної ложки)

Яйце (за бажанням)   2-3 шт


 

Карп з чорносливом та цибулею


 Інгредієнти:

 Карп - 1-1,5 кг

 олія рисова - 5-6 столових ложок

 борошно рисове - 2-3 столові ложки

 цибуля ріпчаста - 3-4 шт.

 біле вино - 1 стакан

 чорнослив - 10-15 шт.

 лимон - ¼ шт.

 сіль, перец - за смаком

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Гасити рибу до напівготовності в рисовому маслі, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, спасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на блюдо та прикрасити часточками лимона.
Приготування:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Запікати рибу до напівготовності в рисовій олії, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, пасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до повної готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на тарілку та прикрасити частинками лимону.

 

 

Каша з рисового борошна


Інгредієнти:

Рисове борошно - 15 г

Молоко – 50 мл

Сіль, перець – за смаком

вершкове масло – за смаком


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рисова локшина з курятиною


 Інгредієнти:

Рисова локшина ТМ «Worlds Rice» - 200 г

Рисова олія ТМ «Worlds Rice» 

Куряче філе - 200 г

Сік лайму – 50 г

Соєвий соус  – 10 г

Зелень петрушки

Сіль за смаком

 

 

 

 

 

 

Приготування:
Локшину відварити у солоній воді 7 хвилин. Куряче філе обсмажити з двох сторін на рисовій олії. Викласти локшину на блюдо, полити соєвим соусом. Зверху викласти підсмажене куряче філе. Прикрасити шматочками лайма та зеленню петрушки.
Приготування:
Локшину відварити у солоній воді 7 хвилин. Куряче філе обсмажити з двох сторін в рисовій олії. Викласти локшину на тарілку, полити соєвим соусом. Зверху викласти підсмажене куряче філе. Прикрасити шматочками лайма та зеленню петрушки.

 

 

Тайські кокосові млинці


 

Інгредієнти:

Рисове борошно ТМ «Worlds Rice» - 1 стакан

Рисова олія ТМ «Worlds Rice»

Яйця – 2шт

Кокосове молоко

Стружка кокоса

Полуниця для начинки та прикраси

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

air-club.net