Мафіни
Інгредієнти:
· Суміш рисова для приготування шоколадних мафінів 700 г
· Цукор 250 г
· Яйця 6 шт.
· Молоко 300 мл, при бажанні використовуйте кокосове молоко
· Вершкове масло 400 г
.
Рисові кульки з манго
Інгредієнти:
Рис Glutinous 600 г
Вода 900 мл
Манго 3 шт
Кокосові вершки 300 мл
Цукор 3 ст. л.
Сіль ½ ч.л.
Спосіб приготування:
1. В киплячу воду засипати промитий рис. Перемішати. Довести до кипіння і варити 20 хв. Дати охолонути.
2. Для начинки рисових кульок взяти манго та порізати на кубики.
3. Для крему: в посудині змішати кокосові вершки, цукор, сіль. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і залишити на 10 хв. Після загустіння крему, прибрати з плити, дати охолонути.
4. Сформувати рисові кульки, всередину покласти кубики манго.
5. Викласти рисові кульки на тарілку, зверху полити кокосовим кремом. За бажанням прикрасити кокосовою стружкою.
6. Смачного!
Безглютенові млинці з рисово-гречаної суміші та твердого сиру
МАСЛЯНА. ПРОВОДИ ЗИМИ.
Безглютенові млинці з рисово-гречаної суміші та твердого сиру.
Інгредієнти:
· Суміш рисово-гречана 250г
· яйця курячі великі 1 шт.
· цукор ванільний 5 г
· цукор 1 ст. л.
· молоко 1 склянка молока ( 200 мл)
· твердий сир (не солоний) 30 г
· вершкове масло 20 г
· сіль 1 щіпка
· лимонна цедра ½ ч.л.
Суміш рисова i рисово-гречана для домашньої випічки та хліба без глютену
Суміш рисова для домашньої випічки та хліба без глютену
та
Суміш рисово-гречана для домашньої випічки та хліба без глютену
Спосіб приготування безглютенового хліба:
Компоненти для приготування:
Суміш рисова 700 г
Сухі дріжджі хлібопекарські 7 г
Вода питна 710 мл (з яйцем) 730 мл (без яйця)
Олія рослинна 30 г (2 ст. л.)
Цукор 25-28 г (1 ст. л.)
Сіль кухонна 14 г (1/2 ст. л.)
Лимонна кислота (за бажанням) 1 г ( на кінчику чайної ложки)
Яйце (за бажанням) 2-3 шт
Карп з чорносливом та цибулею
Карп - 1-1,5 кг
олія рисова - 5-6 столових ложок
борошно рисове - 2-3 столові ложки
цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
біле вино - 1 стакан
чорнослив - 10-15 шт.
лимон - ¼ шт.
сіль, перец - за смаком
Приготування:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Запікати рибу до напівготовності в рисовій олії, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, пасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до повної готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на тарілку та прикрасити частинками лимону.
Каша з рисового борошна
Інгредієнти:
Рисове борошно - 15 г
Молоко – 50 мл
Сіль, перець – за смаком
вершкове масло – за смаком
Рисова локшина з курятиною
Інгредієнти:
Рисова локшина ТМ «Worlds Rice» - 200 г
Рисова олія ТМ «Worlds Rice»
Куряче філе - 200 г
Сік лайму – 50 г
Соєвий соус – 10 г
Зелень петрушки
Сіль за смаком
Локшину відварити у солоній воді 7 хвилин. Куряче філе обсмажити з двох сторін в рисовій олії. Викласти локшину на тарілку, полити соєвим соусом. Зверху викласти підсмажене куряче філе. Прикрасити шматочками лайма та зеленню петрушки. Приготування:
Тайські кокосові млинці
Інгредієнти:
Рисове борошно ТМ «Worlds Rice» - 1 стакан
Рисова олія ТМ «Worlds Rice»
Яйця – 2шт
Кокосове молоко
Стружка кокоса
Полуниця для начинки та прикраси