Рисова локшина з курятиною


Інгредієнти:

Рисова локшина ТМ «Worlds Rice» - 200 г

Рисова олія ТМ «Worlds Rice» 

Куряче філе - 200 г

Сік лайму – 50 г

Соєвий соус  – 10 г

Зелень петрушки

Сіль за смаком

 

 

 

 

 

 

Приготування:
Локшину відварити у солоній воді 7 хвилин. Куряче філе обсмажити з двох сторін на рисовій олії. Викласти локшину на блюдо, полити соєвим соусом. Зверху викласти підсмажене куряче філе. Прикрасити шматочками лайма та зеленню петрушки.
Приготування:
Локшину відварити у солоній воді 7 хвилин. Куряче філе обсмажити з двох сторін в рисовій олії. Викласти локшину на тарілку, полити соєвим соусом. Зверху викласти підсмажене куряче філе. Прикрасити шматочками лайма та зеленню петрушки.
 

Информация



Комментировать новости на сайте возможно только в течении 1.0 Transitional//EN дней со дня публикации.
air-club.net