Тайські кокосові млинці
Інгредієнти:
Рисове борошно ТМ «Worlds Rice» - 1 стакан
Рисова олія ТМ «Worlds Rice»
Яйця – 2шт
Кокосове молоко
Стружка кокоса
Полуниця для начинки та прикраси
Приготування:
Змішати в мисці рисове борошно, цукор, сіль та кокос. Зробіть поглиблення в центрі, додайте яйце, потім поступово перемішайте з борошном, одночасно підливаючи кокосове молоко, до рідкого рідкого тіста. Розігрійте пательню на середньому вогні, змастіть олією і видаліть її надлишок. Добре розмішайте тісто, потім вилийте 2-3 ложки на пательню. Поверніть пательню, щоб тісто покрило дно, потім обсмажте на середньому вогні близько 4 хвилин, щоб низ млинця став коричневим, а верх застиг. Обережно переверніть та обсмажте з іншого боку. Перекладіть у теплу тарілку і тримайте в теплі, поки смажите млинці. Загорніть нарізані часточки полуниці, подайте у формі трубочок.
Информация
Комментировать новости на сайте возможно только в течении 1.0 Transitional//EN дней со дня публикации.