Карп з чорносливом та цибулею
Інгредієнти:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Запікати рибу до напівготовності в рисовій олії, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, пасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до повної готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на тарілку та прикрасити частинками лимону.
Карп - 1-1,5 кг
олія рисова - 5-6 столових ложок
борошно рисове - 2-3 столові ложки
цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
біле вино - 1 стакан
чорнослив - 10-15 шт.
лимон - ¼ шт.
сіль, перец - за смаком
Приготування:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Запікати рибу до напівготовності в рисовій олії, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, пасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до повної готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на тарілку та прикрасити частинками лимону.
Информация
Комментировать новости на сайте возможно только в течении 1.0 Transitional//EN дней со дня публикации.