Карп з чорносливом та цибулею


 Інгредієнти:

 Карп - 1-1,5 кг

 олія рисова - 5-6 столових ложок

 борошно рисове - 2-3 столові ложки

 цибуля ріпчаста - 3-4 шт.

 біле вино - 1 стакан

 чорнослив - 10-15 шт.

 лимон - ¼ шт.

 сіль, перец - за смаком

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Гасити рибу до напівготовності в рисовому маслі, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, спасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на блюдо та прикрасити часточками лимона.
Приготування:
Карпа очистити, випатрати і промити, посолити, обваляти в рисовому борошні і покласти на деко в гарячу духовку. Запікати рибу до напівготовності в рисовій олії, після чого викласти її на тарілку, а в жирі, що залишився, пасерувати нарізану кружальцями цибулю. Після цього покласти коропа на цибулю, поперчити, посолити, викласти навколо замочений чорнослив і запекти до повної готовності в духовці. При подачі на стіл викласти коропа на тарілку та прикрасити частинками лимону.

 

 

Информация



Комментировать новости на сайте возможно только в течении 1.0 Transitional//EN дней со дня публикации.
air-club.net